JuzZzKidding
Coverband SOUL/FUNK en Dance Music
Status; juni 2018


Foto shoot Pro V Photography (29-09-16)


JuzZzKidding gaat ermee stoppen

Per juni 2018 heeft JuKi in goed overleg besloten om ermee te stoppen. Bedankje gaat uit naar iedereen die ons heeft gevolgd en vergeet niet. Dit was een geweldig leuke band, maar niet getreurd.

Je vind ons weer wel in enig ander verband terug.

groetjes en bedankt

Bruiloft in de Hoop te Bavel;

25 mei 2018 spelen we op een besloten bruiloft. We hebben er veel zin in en hopelijk wordt het gezelschap aangenaam verrast met een spetterende funkey show. Wij zijn er klaar voor.......

                      JuzZzKidding op zoek naar versterking; (actueel 18-5-18)


Recent hebben zich wat mutaties in onze band voorgedaan. Zo is Ferry, onze meersax artiest iets anders gaan doen en heeft ook Henk gekozen om zijn deksels en pannenkunst elders te gaan vertonen. Onze nieuwe drummer is John, waar we heel blij mee zijn en let op. We zijn momenteel op zoek naar een zanger om onze presentatie nog meer variatie te geven. Mocht je graag aansluiten met een goede stem en de flair om ons frontteam te versterken ben je van harte welkom en neem dan snel contact op. Je zult er geen spijt van krijgen om in deze band mee te performen. 


Den Bolder in Waspik;


Binnenkort 9 december. Zorg dat je kaarten scoort. Het wordt vast weer een gezellige avond met veel vrienden en bekenden. Die mag je natuurlijk ook zelf meebrengen, zoveel je wilt.

groetjes, JuzZzKidding


Cafe Publieke Werken in Breda;
11 november 2017 spelen we op een 40 jaar Huwelijksfeest. Dit kan dus ook. Scheep je schatje niet af met alleen een bloemetje, maar nodig ons uit voor het dak eraf. Helaas is dit een besloten avond, maar toch !!  Misschien hoor je bij de Family, let op je brievenbus. Goed voorbeeld doet volgen.   "Feesten mag ook na 2 jaar hoor. Wat je maar wilt"

Groet, JuzZzKidding


Kermis in Waspik;

27 augustus speelden we op de kermis in Waspik, op het terras van cafe Hieriest. Dit was weer een hele leuke dag met veel gezellige mensen, mooi weer en een genot om op te treden. Bij deze bedanken we iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Graag tot een volgende keer. Voor een plaatje bezoek je de media pagina.

 Groetjes, JUKi

 

Cafe Oud Brabant in Oosterhout;
15 juli treden we hier op. Gewoon een gezellige avond voor iedereen, omdat we het de vorige keer zo leuk vonden. Toegang is gratis en onze muziek ook. Gewoon gezellig komen.

www.cafeoudbrabant.nl   "Je vindt het vast wel"

tot dan, JuzZzKidding 


Halve zolen festival Waspik 25 juni;
Het festival is definitief. We spelen op zondag aan de Parallelweg van 15.00 tot 18.00. Zie voor dit leuke evenement ook de website van de organisatie;  www.halvezolenfestival.nl

We zien u graag tijdens ons optreden,

groet, JuKi


Status 22 april 2017;
JuzZzKidding speelt wekelijks enthousiast in haar oefenruimte te Chaam. Het repertoir wordt weer regelmatig ververst aan de hand van nieuwe wensen. Momenteel zijn Matt Bianco, en Diana Ross de klos om gecoverd te worden en de Trammps zijn eveneens van stal gehaald. Leuke uitdagingen om aan te werken en we zien uit naar de gelegenheid om deze "nieuwe" tracks te gaan opvoeren. In het verschiet zijn er al weer enkele optionele optredens;

25 juni Dorpfeest Waspik

15 juli Cafe Oud Brabant in Oosterhout

27 augustus Kermis te Waspik

Daarnaast zijn er nog wat besloten feesten. Er is dus weer genoeg leuks om naar uit te kijken. Er is nog ruimte, neem gerust contact met ons op via juzzzkidding@gmail.com


Feedback Seventy Feest 19 nov 2016;
Wauw, wat een adrenaline was dat. Gezellig, druk, veel vrienden en bekenden. Het was een genot om voor al deze mensen te spelen en we hopen dat het iedereen goed is bevallen. Er is veel positieve feed-back gegeven en de band heeft zelf ontzettend genoten van deze gelegenheid. Van de vele foto's hebben we er enkele op de media pagina gepubliceerd, zodat we deze avond niet vergeten en onze dank gaat uit naar het personeel van zaal Bellevue voor de goede organisatie, naar John van Oorschot, die ons geluid heeft verzorgd en uiteraard naar allen die die avond aanwezig waren.

Top, en bedankt

JuzZzKidding

 

SEVENTY FEEST JuzZzKidding in aantocht;


Recent hebben we afspraken gemaakt voor een knallende party rondom JuzZzKidding. Het betreft ons eerste jaarfeest in partyzaal Bellevue, te Chaam. We spelen op zaterdagavond 19 november 2016 vanaf 20.30 en je kunt reeds nu via onze leden of via de mail juzzzkidding@gmail.com kaarten reserveren voor een gereduceerde prijs van 5 euro per persoon. Hierin is 1 consumptie opgenomen. Verdere catering gedurende de avond wordt door ons geheel verzorgd, evenals de muziek. Kortom, vrienden,kennissen en familie van JuzZzKidding, een speciaal feest voor jullie. De kaarten aan de zaal zijn 7.50 euro voor overige belangstellenden en voor wie op het laatst alsnog wil meedoen. Dus reserveer snel, zodat wij de verdere organisatie rond kunnen maken. Neem gerust iedereen mee, plaats genoeg en laten we er samen een knalfeest van maken. Hoeveel kaarten wil jij ???????

Thema "70 tees untill now". Let's do it !!!!!!!!!!!


JuzZzKidding versterking;

Per 1 juli is binnen onze band een extra toetsenist aangetreden. Voor ons al een bekende vanwege diverse invalbeurten. Fred van Vliet vult nu met onwijs mooie samples rake sounds toe. Om kippevel van te krijgen, mocht je dat nog niet hebben. Kortom, een lust voor het oor en een sterke stap voorwaarts voor JuzZzKidding

groet, JuKi 


Zilveren bruiloft 25 juni 2016;

Het betreft deze keer een besloten feest op uitnodiging van het zilveren bruidspaar Rene en Ineke de Bont uit Waspik. Leuk om hier invulling aan te geven. We gaan dus weer met de hele bende op pad om een spetterend optreden te verzorgen voor een besloten gezelschap, wat zeker tot in de late uurtjes gaat duren. Een mooie gelegenheid om onze nieuwe drummer aan het publiek voor te stellen!!!. Mochten er foto's gemaakt worden, wat zeker zal gebeuren, zullen we er hiervan enkele op onze site plaatsen. Houdt ons dus in de gaten. Als u nu denkt;"He dit lijkt me ook wel wat!!". Een belletje naar ons is genoeg. We komen er dan zeker uit.

groetjes, JuzZzKidding


Goed Nieuws;

JuzZzKidding is sinds 9 april weer op sterkte. Henk den Boer is ons op drums komen versterken. Een prima aanvulling, waar we erg blij mee zijn. Henk gaat zeker wat extra's brengen. De eerste klappen tijdens de repetitie zijn al goed g(b)evallen en smaken naar meer.

groet; JuzZzKidding


Hier WAS't

Zondagmiddag, 13 maart, hebben we een succesvol optreden verzorgd in cafe Hieriest, te Waspik. Geweldig om voor een volle bak te spelen voor een leuk publiek. Prima feed-back ontvangen en weer voldoende adrenaline opgedaan voor de volgende repetitie. Stand-in op "drums" was Richard, waarvoor onze hartelijke dank. Onze repetities zijn overigens iedere donderdag in Breda, mocht je daar een keer bij aanwezig willen zijn, geen probleem. Neem gerust contact op. 

 

Als u nu denkt, dit vind ik leuk en u wilt wellicht een reactie of revieuw schrijven, dan kunt u die sturen naar juzzzkidding@gmail.com en wij zullen uw bericht in deze rubriek publiceren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--//--